Linkpartners

Online adverteren? De mogelijkheden binnen het netwerk van Bigfoot Marketing

Ad Words

Image en flash banners

Website lease

Gratis advertenties

 

 

 

 

 

Maakt u gebruik van Ad Words? Ad Words is een online adverteer programma ontwikkelt door Google. Ad Words biedt u de mogelijkheid om advertenties te maken en deze op het inhoudsnetwerk van Google te laten vertonen.

 

U kunt binnen het inhoudsnetwerk ( optie binnen Ad Words ) kiezen voor automatische plaatsingen, waarbij uw advertenties op de meest relevante sites worden vertoond, of kiezen voor een handmatige plaatsing. Bij een handmatige plaatsing kunt u instellen dat uw advertentie alleen wordt vertoond op specifieke sites of pagina's die u zelf selecteert.

 

Wat is uw voordeel met Ad Words?

 

U betaalt alleen aan Google per klik, en u heeft de mogelijkheid om uw advertenties te laten verschijnen op pagina's en sites die voor u relevant zijn, waardoor de kwaliteit van de bezoeker naar uw site enorm stijgt en de kans op verkoop en conversie wordt verhoogd.

 

Bigfoot Marketing heeft op de meeste van haar sites advertentie ruimte beschikbaar voor Google Ad Words, waarop u gemakkelijk en snel op kunt adverteren. Het proces is eenvoudig, u meldt zich aan bij Ad Words ( indien u nog geen account heeft ), maak uw advertenties en selecteer binnen het inhoudsnetwerk, handmatig plaatsen één of meerder van onze websites om op te adverteren.

 

Meer info: Ad Words.

 

Bigfoot Marketing heeft op haar websites diverse mogelijkheden om te adverteren met afbeeldingen of met flash banners.

 

Dit zijn de formaten die wij hanteren:

 

  • 728 - 90 px
  • 300 - 250 px

 

Als u kiest om te adverteren op één of meerdere van onze sites, kunt u kiezen voor het insturen van een afbeelding of flash banner.

 

Advertentie duur

 

De advertentie duur bedraagt 1 tot 3 maanden.

 

Prijs

 

De prijs om te adverteren op een site binnen ons netwerk is afhankelijk van 2 factoren:

 

 

Sommige sites zijn nieuw en hebben hun topposities nog niet bereikt. U kunt op een site adverteren die gemiddeld minimaal 1.000 pageviews per maand heeft. U heeft de keuze om te adverteren met één of beide advertentie formaten. Door te adverteren met afbeeldingen of flash, wordt iedere klik rechtstreeks doorgelinkt naar uw website.

 

Kijk op onze netwerk pagina op welke site u wenst te adverteren. Stuur ons daarna een verzoek ( via de knop adverteren ) om meer informatie over de site te ontvangen, waarna u van ons een Google analytics rapportage ontvangt en de tarieven om op de site te adverteren.

 

Als u kiest voor de optie website lease, dan wordt een bestaande website volledig voor een bepaalde tijd omgebouwd zodat deze uw bedrijf of activiteiten optimaal online zal promoten en u al meteen profiteert van alle verkeer van een succesvolle website.

 

De site wordt dus een online promotie medium voor uw onderneming. De volgende werkzaamheden worden bij een website lease gedaan:

 

  • Alle adverteer ruimtes worden vervangen door uw advertenties: afbeeldingen of flash banners.

 

 

  • Header van de site wordt vervangen door uw promotionele header afbeelding.

 

 

  • Er worden 1 tot 3 landingspagina's gemaakt met doorverwijzing naar uw site voor het promoten van een bepaalde product of dienst. Met eventuele formulieren voor het genereren van leads, die u rechtsreeks in uw mailbox ontvangt.

 

Advertentie duur

 

De website lease is te bestellen vanaf 3 maanden. Met eenmalig € 150,00 opstart kosten voor de werkzaamheden.

 

Prijs

 

De prijs van de lease wordt bepaald op basis van:

 

 

 

Bigfoot Marketing heeft diverse sites waarop u gratis kunt adverteren door middel van het plaatsen van een advertentie.

 

De sites waarop u kunt adverteren zijn marktplaatsen ontwikkelt voor een bepaald product / dienst of doelgroep.

 

Hier kunt u een gratis advertentie plaatsen:

 

www.ik-zoek-een-baan.nl

www.taartinfo.com

www.wellness-en-beauty.nl

www.westvliet-sportmarkt.nl

www.ontharen-en-harsen.com

www.kinderkleding-aanbiedingen.com

www.kids-clothes-deals.com

www.online-hobbywinkel.com

 

 

Kijk hier voor een overzicht van onze sites waarop u meteen eenvoudig op kunt adverteren. Kijk op gratis advertentie plaatsen.

 

 

 

 

 

 

 

Online adverteren

Adverteer online op diverse websites van Bigfoot Marketing.

 

Met meer dan 35 succesvolle websites beschikt Bigfoot Marketing over een ruim aanbod van websites waarop u gericht online kunt adverteren! Bigfoot Marketing biedt uw bedrijf verschillende adverteer mogelijkheden. Wij proberen op onze websites kwalitatieve bezoekers te krijgen waarvan u uiteindelijk profiteert!

 

 

Linkpartners
Netwerk
Adverteren
Home
Home
Netwerk
Dropshipment
Linkpartners
Gratis advertentie plaatsen
Vacatures
Contact

 

 

 

 

Eliviraland 24 | 2591 GH Den Haag

070 744 00 99

Info@bigfoot-marketing.nl

Bigfoot Marketing  © 2012

 

 

 

Gratis advertentie plaatsen